maanantai 16. huhtikuuta 2012

Juhlakausi lähestyy

Juhli onnistuneesti Kalajoki Resortissa meren äärellä!

Kuuluuko kevääseesi juhlan aihetta? Olisiko kesäksi aika järjestää perheen parissa tähtihetkiä? Tervetuloa viettämään onnistuneita elämän kohokohtia uudistuneeseen Kalajoki Resortiin.

Pääsiäisenä Kalajoen Hiekkasärkin parhaassa palvelukokonaisuudessa avattiin uudistuneet ravintolatilat, joissa voi valita juhlilleen sopivan ympäristön. Bistro tarjoaa viihtyisän ja tunnelmallisen miljöön takkatulen ja kynttilöiden loisteessa vaikkapa syntymäpäiville, hääpäivän viettoon tai muulle merkkipäivälle. Valoisa ja avara Puutarhasali sopii noutopöytätarjoiluineen vaikkapa perhejuhliin tai lasten synttäreille. Kun haluat juhlia isommalla joukolla vaikkapa häitä, Aaltosali muuntautuu juuri sinun tarpeisiisi.

Yritystilaisuuksia varten näistä kaikista tiloista monine kokoustiloineen voidaan räätälöidä tyylikkäät puitteet kokkareille, businesslounaalle tai iltajuhlallisuuksiin.

Juhlan jälkeen kotimatka ei ole pitkä, kun vieraat voivat yöpyä Kylpylähotelli Sanin tasokkaissa huoneissa ja pääsevät vierailun aikana pulahtamaan vielä Kylpylä SaniFanissakin. Polttariporukoille, luokkakokouksiin ja kavereiden bileviikonloppuun löytyy monia hauskoja mahdollisuuksia saman katon alta. Mikäpä mukavampaa, kuin lojua ystävien kanssa päivä porealtaassa tai varata koko morsiusseurueelle hemmottelut hoito-osastoltamme.

Kun suunnittelet juhlia, kannattaa päivä merkata kalenteriin hyvissä ajoin ja ottaa heti alussa yhteyttä Kalajoki Resortin palvelevaan ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan, niin voimme varmistaa, että monipuoliset tilamme ovat käytettävissänne. Ystävälliset asiakaspalvelijat hoitavat käytännön järjestelyt puolestasi ja monet juhlat valmistelleina osaavat ottaa monet yksityiskohdat huomioon. Myyntipalvelusta saat apua niin aikataulutuseen, suunnitteluun, kuljetukseen, majoitukseen kuin oheisohjelmaankin.

Tutustupa vaikka juhlatarjontaamme näiden hääteemaa kantavien kuvien kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulemme mielellään kommenttisi tästä blogitekstistä ja sen aiheesta. KIITOS!