keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Kalajoki Resort uudistuu

Meriluontokeskus | Sea Nature Center

Vuodesta 2012 on tulossa mielenkiintoinen Hiekkasärkkien sydämessä. Kylpylähotelli Sani aloitti tammikuun alusta myös Kalajoki Resortin ravintolapalveluiden pyörittämisen viime vuonna vahvistuneiden kauppojen myötä, ja kylpylän puolella on aloitettu remontti. Keittiö palvelee, kokoustilat ovat käytössä ja juhlia juhlitaan kuitenkin kaiken aikaa, sillä uudistustöiden aikana toiminta jatkuu keskeytyksettä.

Kylpylä SaniFanin ykköskerros kokee kevään aikana melkolailla täydellisen muodonmuutoksen ja samalla myös ravintolan konsepti uudistuu. Huhtikuussa 2012 Jukupolulla viettää avajaisiaan uusi bistro-tyyppinen ravintola, jossa pääsee nauttimaan herkullisten aterioiden lisäksi myös viineistä, erikoiskahveista, takkatulen loimusta ja viihtyisästä sisustuksesta. Keittiötä luotsaamaan on saatu kova ammattilainen, kun TV:stäkin tuttu keittiömestari Jyri Hänninen valmistelee uudistuvan ravintolan makupalettia.

Jo vuosi sitten aloitettu linja luomutuotteiden ja lähiruoan parissa tulee jatkumaan vahvana erityisesti aamiaisen ja lounaan tarjonnassa. Lähiruokatuottajia on kontaktoitu aktiivisesti ja paljon on tulossa paikallisia herkkuja listoille.

Ainutlaatuisten hiekkarantojen tuntumassa sijaitseva palvelukokonaisuus on saanut viime kuukausina paljon huomiota osakseen. Koko vuosi alkoi juhlavasti Pohjois-Pohjanmaan liiton loppiaisvastaanotolla, jotka Kylpylähotelli Sani sai järjestääkseen. Pohjoisen Suomen ykkösjuhliin lukeutuva tilaisuus kokosi Kalajoelle alueen vaikuttajia 400 henkilön edestä ja Sanissa järjestetyt juhlat saivat paljon kiitosta ja median mielenkiintoa myös jälkikäteen.

Tämän lisäksi Kalajoki Resortissa on juhlittu jo useammat muutkin isommat juhlat ja kokousasiakkaiden määrä tuntuu olevan edelleen nousussa. Kevään mittaan hotellilla nähdään vielä monta isoa ja mielenkiintoista tilaisuutta.

Kalajoki Resort on todellakin ympärivuotinen keidas niin lomailijalle kuin kokoustajallekin. Lapsiperheiden kesäkauden ykkönen on suosittu myös pariskuntien, yritysten ja juhlaväen keskuudessa kaikkina vuodenaikoina!

Katso tästä diaesitys Loppiaisvastaanoton tunnelmista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulemme mielellään kommenttisi tästä blogitekstistä ja sen aiheesta. KIITOS!