perjantai 26. elokuuta 2011

Maksuton kuntospurtti SaniFanissa

Etsitään motivoitunutta kunnonkohottajaa vähintään kolmen kuukauden kuntokampanjaan!

Kalajoen Seudun ja Kylpylä SaniFanin yhteinen kuntokampanja etsii innostunutta ja motivoitunutta henkilöä, joka haluaa kohentaa kuntoaan ja edistää hyvinvointiaan syystä tai toisesta.



Kylpylä SaniFani sitoutuu kampanjassa tarjoamaan yhdelle henkilölle kaikki kylpylän liikuntapalvelut maksutta käyttöön sekä ammattilaisten ohjauksen päälle. Maksuttomat liikuntapalvelut ovat kampanjaan lähtevällä henkilöllä käytössä vähintään 3 kk, seurantahenkilön kunnosta ja tavoitteista riippuen. Liikuntapalveluihin kuuluvat kaikki Kylpylä SaniFanin toiminnot (kuntosali, uimahalli, kylpylän allasosasto) lukuun ottamatta keilahallin palveluja sekä ohjatut ryhmäliikunnat (jumpat, kahvakuula, tanssilliset ohjelmat jne.) ja vesiliikunnat. Tämän lisäksi kuntoilijaa avustavat hänen matkansa varrella osaavat ohjaajamme erilaisissa taidoissa kuntoilijan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Meiltä löytyy muun muassa ohjaaja joka voi opettaa uimataidoissa, antaa ravitsemusneuvontaa tai miettiä sopivia liikuntamuotoja kuntoutuvalle. Ammattitaitoiset liikunnanohjaajamme suorittavat kampanjan aikana myös erilaisia testejä ja tsemppaavat ja ohjaavat koehenkilöä.

Kalajoen Seutu puolestaan seuraa kuntokampanjan tähteä tämän edistymisessä kampanjan ajan ja kertoo lukijoilleen vinkkejä terveellisempään ja liikunnallisempaan elämään.

Kiinnostuitko? Kirjoita osoitteeseen toimitus@kalajoenseutu.fi ja kerro miksi haluat kohentaa kuntoasi. Tämä voi olla elämäsi tilaisuus päästä hyvään kuntoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulemme mielellään kommenttisi tästä blogitekstistä ja sen aiheesta. KIITOS!