torstai 30. kesäkuuta 2011

Loistoloma lapsiperheille!



















Vuosi 2011 on julistettu Kalajoen Kylpylähotelli Sanissa ja Kylpylä SaniFanissa LAPSIPERHEIDEN TEEMAVUODEKSI!

Kalajoen Hiekkasärkät on tunnetusti koko perheen lomakohde ympäri vuoden. Kalajoen Kylpylähotelli Sanissa ja Kylpylä SaniFanissa lapsille riittää puuhaa ja tekemistä koko loman ajaksi. Kylpylän tropiikki on jokaisen lapsen unelmapaikka lämpimän veden, hauskojen altaiden ja vauhdikkaiden vesiliukumäkien ansiosta. Kylpylän vapaa käyttö kuuluu aina hotellihintoihin. Hotellissa on myös järjestetty ohjelmaa päivittäin lapsiasiakkaille, jotta vanhemmat saisivat hengähtää ja perheen pienimmät saisivat lomasta enemmän irti.


Heinäkuussa lapsille löytyy joka päivä jotakin! Muksuparkki pidetään päivittäin klo 16 - 17.30. Siellä yli 3-vuotiaita on vastassa lastentäti, joka on miettinyt jokaiselle päivälle jotakin sopivaa ohjelmaa askartelusta pihaleikkeihin. Samoin päivittäin klo 18 ja 20 hotellilla pidetään elokuvaesityksiä lapsille ja nuorille.
Hotellin yhteydessä sijaitseva Meriluontokeskus on mielenkiintoinen ja maksuton tutustumiskohde koko perheelle ja hotellin uusittu leikkihuone pallomerineen on aina auki. Vähän isommille lapsille käytössä on PlayStation ja Nintendo Wee. Aulassa voi pelailla myös lautapelejä ja hotellilta löytyy oma lomakirjastonsa, josta voi lainata luettavaa.
Mikäli perhe haluaa paistatella päivää, on kylpylän yhteyteen rakennettu tänä kesänä pieni leikkipuisto ja hotellin vastaanotosta saa pihapelejä ja hiekkaleluja lainaan. Jos mielii retkelle voi henkilökunnalta kysyä vihjeitä mukavista kävelyreitistöistä ja vastaanotosta saa myös kiikareita lainaan.

Kävelymatkan päässä odottavat leirintäalueen uutuudet; meren rannalla sijaitsevan lasten leikkikenttä, koko perheen rantaravintola sekä ihkauusi minigolf-rata! Leirintäalueella on myös uusi pehmiskioski. Vähän enemmän vauhtia kaipaavien kannattaa suunnata leirintäalueen välinevuokraamoon, josta voi lainata jos minkälaista menopeliä ja löytyypä rannasta myös Surfcenter vesiurheilun ystäville.
Kalajoki Top Camping on Joulupukin virallinen kesälomakohde, joten valkoparran voi tavata leirintäalueella heinäkuussa. Leirintäalueen virallinen sinilippu-uimaranta on erityisen lapsiystävällinen mataline hiekkarantoineen ja muine palveluineen.
Day Spa Sunista saa hemmotteluja myös lapsille.

Tervetuloa viettämään lapsiperheen paras loma Kalajoelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulemme mielellään kommenttisi tästä blogitekstistä ja sen aiheesta. KIITOS!