tiistai 15. marraskuuta 2011

Huikea pikkujoulukausi Kalajoella!

Kalajoella käynnistyy tänä viikonloppuna kaikkien aikojen pikkujoulukausi Kylpylähotelli Sanissa ja Kylpylä SaniFanissa. Tänä vuonna Aaltosalissa juhlitaan Show & Dinner -tyylillä eli iltaan sisältyy aina sekä ohjelma että tyylikäs illallinen pöytiin tarjoiltuna. Ohjelmasta vastaavat tv:stäkin tutut oululaisesiintyjät hulvattomassa Tiernashow -esityksessä ja suositun Teatteri Eurooppa Nelosen näyttelijät Back to the Kasari -kabareessa.

Teatteri-illat aloittaa Tiernashow perjantaina 18. marraskuuta. Illan tähtinä lavalla Lauri Salovaara, Merja Satulehto, Janne Pekkala ja Aki Louhela.

"Tiernashow on jotain mitä tässä maassa ei ole ennen nähty. Show yhdistää perinteisen tiernapoikanäytöksen tanssiin, lauluun, musiikkiin ja huikeita juonenkäänteitä sisältävään tarinaan. Vauhtia ei showsta ainakaan tule puuttumaan!"

Perjantaisin esitettäviä Tiernisiltoja jatkaa Aki Louhela Sanin Cafe Avecin jatkojen merkeissä esityksen jälkeen.

Marraskuun viimeinen viikonloppu juhlitaan puolestaan kasaritunnelmissa Back to the Kasari -tähtien Paavo Honkimäki, Maija Sydänmaanlakka, Maiju Jokinen ja Jari Silventoinen tahtiin.

"Ihanan vuosikymmenen suosituin talkshow esittelee aikakauden mullistavimmat laitteet, kuumimmat esiintyjät ja villeimmät tulevaisuuden visiot. Juuri ne, joita et olisi uskonut koskaan kokevasi ja jotka olisit jo autuaasti halunnut unohtaa."

Kabareen jälkeen ilta jatkuu aina tanssittavien kasarihittien merkeissä elävän musiikin tahdittamana.

Show & Dinner -illat

Tiernashow
pe 18.11.
la 19.11.
la 10.12.

Back to the Kasari
pe 25.11.
la 26.11.
pe 2.12.
la 3.12.

Tiernashow (pelkkä teatteriesitys ilman illallista)
pe 9.12.

Iltoihin on vielä joitakin hajapaikkoja jäljellä.
Tiedustelut puhelimitse myyntipalvelusta p. (08) 4692 500.


Show & Dinner MENU

Valikoima kylmiä alkupaloja:
Lihaa, kalaa, leikkeleitä, pateeta, terriiniä...

Tervamarinoitua härän sisäfileetä,
tähtianiksella maustettua punaviinikastiketta ja
perunaterriiniä

Mascarpone Bavaroise ja viikunaa