perjantai 21. lokakuuta 2011

Henna on Kylpylähotelli Sanin kaunis tosi-tv-kasvo


TV5-kanavan uusi tosi-tv-sarja Kalajoen hiekat on napannut yleisön innokkaan huomion ja tuonut idyllisen kauniin Kalajoen maalaiskaupungin monipuolisine matkailupalveluineen koko Suomen ihasteltavaksi. Viiden nuoren ainutlaatuista kesälomaa Suomen upeimmilla hiekkarannoilla seurataan kaikkina arkipäivinä klo 20 alkaen 40 jakson verran.

Yhtenä sarjan kuvauskohteista nähdään Kalajoen Kylpylähotelli Sani ja Kylpylä SaniFani, merenrantaparatiisin kestosuosikit Kalajoki Resortin katon alla. Kaunis myyntisihteeri Henna ilmestyy ruutuihin lähiaikoina kertomaan tasokkaan kylpylähotellin elämästä.
- Minua pyydettiin mukaan yhdeksi sarjan henkilöistä, ja yhden yön mietittyäni ajattelin, että miksipä ei, Henna kertoo.
Sarjan kuvaukset eivät rautaista matkailualan ammattilaista jännittäneet, sillä aurinkoisella kaunottarella on jo aikaisempaakin kokemusta kameroiden edessä olemisesta mallintöiden ja kauneuskilpailujen myötä.
- Ensimmäisellä kuvauskerralla ehkä hiukan jänskätti, mutta äkkiä siihen tottui, varsinkin, kun tekijäporukka oli niin mukava. Kuvauksissa mukana oleminen oli mielenkiintoista, kun sai nähdä kuvausryhmän työtä.

Kalajoella matkailu on merkittävä työllistäjä, joten ei ole ihme, vaikka sarjaan osui myös Hennan sukulaisia ja tuttuja. Hennan isä, Jukka, on jo nähty useassa jaksossa leirintäalueen sympaattisena ja charmanttina monitoimimiehenä, ja tulevissa jaksoissa saattavat vilahtaa myös Hennan tyttäret.

- Isä tuumasi kuvausten aikaan, että hänellä on soutuvene varattuna valmiiksi rantaan. Jos alkaa hävettää, niin se on sitten menoa Ruotsin puolelle, naurahtaa Henna.
Hurmaavat isä ja tytär tuskin joutuvat häpeämään, sillä tässä perheessä löytyy ystävällistä palveluasennetta ja osaamista, joka varmasti välittyy katsojillekin. Todennäköisempää on se, että molemmille on vielä luvassa fanipostia.
- Eipä sellaista ole vielä ainakaan tullut, kun minua ei ole vielä näissä ensimmäisissä jaksoissa näkynyt.
Tulevissa jaksoissa päähenkilöiden tarinat syventyvät, Kalajoen kesä vain kuumenee ja tapahtumientäyteinen huippusesonki tarjoaa parastaan. Mitähän kaikkea sarjassa siis mahtaakaan olla luvassa?
- En tiedä mitään juonipaljastuksia, sillä olin mukana vain niiltä osin, kun minua kuvattiin. Kiireisen kesäsesongin tiimellyksessä en ehtinyt edes tutustua päähenkilöihin.
Henna sanookin seuranneensa jaksoja yhtä uteliaana kuin kuka tahansa katsoja.
- Tähän mennessä sarja on vastannut odotuksia ja kaikki kalajokiset voivat varmasti olla tyytyväisiä siihen, että matkailualueemme monipuolisuus on tuotu hyvin esille. Täällähän on todella paljon tekemistä ja näkemistä. Mielestäni on hienoa, että erityisesti Kalajoen upeat maisemat ovat päässeet esille.
Kylpylä SaniFanin palveluihin ja vilskeeseen on tutustuttu jo nähdyissä jaksoissa. Jos olet missannut ensimmäiset jaksot, klikkaa katsomaan ne TV5 netti-TV:n puolelle tai liity mukaan Kalajoen hiekat Studioon Kylpylähotelli Sanin aulabaari CafeAveciin arki-iltaisin.