maanantai 30. toukokuuta 2011

Kiitos osallistumisesta!


Unicefin Jano 2011 -kampanja on päättynyt. Kylpylä SaniFani kiittää kaikkia osallistuneita tärkeän asian tukemisesta! Ensi vuonna ollaan taas hyvällä asialla!

Ravintolapalvelumme ovat virittäytymässä valmiiksi kesää varten. Käy tutustumassa palveluihimme osoitteessa:
www.hiekkasarkat.fi

keskiviikko 4. toukokuuta 2011

SaniFani sammuttamassa janoa

Maailmahan ei ole tasapuolinen meille kaikille, valitettavasti.

Kylpylässä on mahdollisuus uida, polskia ja suihkutella itseään juomakelpoisella vedellä lähes mielin määrin, olemme onnekkaita! Annetaan osa tästä hyväosaisuutemme onnesta niille, jotka sitä tarvitsevat ja iloitsevat saamastaan.

SaniFanin ravintolat ovat lähteneet mukaan Unicefin järjestämään JANO-2011 kampanjaan, joka kerää varoja puhtaaseen veteen, sanitaatioon ja hygieniaan osana Etiopian Schools of Africa –ohjelmaa.

Niinpä helppo ja erinomainen tapa osallistua on lahjoittaa haluamasi summa Unicefin JANO-2011 kampanjaan ravintolassamme asioidessasi.

Lisätietoa lahjoitustavasta ja siitä, mihin varat tullaan käyttämään saat joko henkilökunnaltamme tai Unicefin sivuilta:
http://www.unicef.fi/jano-2011

Koko henkilökuntamme on jo sitoutunut osallistumaa JANO-2011 kampanjaan ja näin omalta osaltaan on parantamassa yli 2 000 000 (aivan, kahden miljoonan) lapsen elinolosuhteita.

Kevätaurinkoisin terveisin,

Minna Torkkola
Palvelupäällikkö